Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες ανώτερης κατηγορίας, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας
Πρόκειται για ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση προκειμένου να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες.
Από ανώτερη κατηγορία, προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη ωρίμανση, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική αποκομιδή ώστε να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες ανώτερης κατηγορίας, και προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης, προκειμένου να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής αποκομιδής. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της
Το ελαιόλαδο που περιέχει πολυφαινόλες είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με τα συμβατικά παρθένα ελαιόλαδα. Το λάδι μας προέρχεται απευθείας από ελιές, μέσω μηχανικής διαδικασίας και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να διατηρηθούν οι υψηλής ποιότητας πολυφαινόλες, προερχόμενο από την ποικιλία Arroniz και συλλεγμένο σε ακριβή στιγμή ωρίμανσης. Χωρίς να φτάσει στην μέγιστη ωριμότητά του, διατηρεί όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του, μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης. Χάρη στην ποικιλία Arroniz, οι πολυφαινόλες ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων παθολογιών που σχετίζονται με την εκφύλιση, προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από οξειδωτικό στρες. 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαΐνη 94,1 mg/kg, Τυροσόλη 81,9 mg/kg, Ολεοκανθάλη 141 mg/kg. Καταναλώνεται ωμό.
Είναι ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας που περιέχει πολυφαινόλες, προσφέροντας 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με τα συμβατικά ελαιόλαδα. Το λάδι μας προέρχεται απευθείας από ελιές, μέσω μηχανικής διαδικασίας και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να διατηρηθούν οι υψηλής ποιότητας πολυφαινόλες, προερχόμενο από την ποικιλία Arroniz και συλλεγμένο σε ακριβή στιγμή ωρίμανσης. Χωρίς να φτάσει στην μέγιστη ωριμότητά του, διατηρεί όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του, μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης. Χάρη στην ποικιλία Arroniz, μέσω μη φιλτραρισμένων και προσεκτικών φυσικών διαδικασιών εκχύλισης, οι πολυφαινόλες ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων παθολογιών που σχετίζονται με την εκφύλιση. Προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από οξειδωτικό στρες. 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαΐνη 94,1 mg/kg, Τυροσόλη 81,9 mg/kg, Ελαιοκανθάλη 141 mg/kg. Καταναλώνεται ωμό.
Το ελαιόλαδο που περιέχει πολυφαινόλες είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο προσφέρει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με τα συμβατικά παρθένα ελαιόλαδα. Το λάδι μας προέρχεται απευθείας από ελιές, μέσω μηχανικής διαδικασίας και ψυχρής εξαγωγής, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική εκχύλιση, ώστε να διατηρούνται οι υψηλής ποιότητας πολυφαινόλες. Προέρχεται απευθείας από την ποικιλία Arróniz, τη στιγμή της ακριβούς ωρίμανσης, χωρίς να φτάσει στην πλήρη ωριμότητά της, διατηρώντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις της, μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εκχύλισης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, μέσω της διαδικασίας φυσικής εκχύλισης και φιλτραρίσματος, οι πολυφαινόλες ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων παθολογιών που σχετίζονται με την εκφύλιση, προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από οξειδωτικό στρες. 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαΐνη 94,1 mg/kg, Τυροσόλη 81,9 mg/kg, Ολεοκανθάλη 141 mg/kg. Καταναλώστε ωμό (μόνο ή προσθέτοντας σε κρύες τροφές). Δύο φορές την ημέρα.
Πρόκειται για ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, το οποίο παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση προκειμένου να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες.
Από ανώτερη κατηγορία, προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη ωρίμανση, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθολογιών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.